Renzo 5Lt
RENZO 5LT
700.00
450.00
Bağcılık, Fındık, Çay, Tüm Meyveler, Sebzecilik, Muz, Fidancılık, Mısır, Ayçiçecği. Mikrobiyal ve Biyoteknolojik üründür. Kimyasal içermez.
Ürün Kodu : Renzo05
Kategori : Mikrobiyal Gübre
Stok Durumu : Mevcut
Etiketler :
gübre
  • İçerik :  Mikrobiyal sıvı gübre
  • Kullanım Aralığı  :  Bitki Durumuna Göre 10 – 15 Günde Bir
  • Son Kullanm : Üretim tarihinden İtibaren 3 Yıl
  • Ağırlık :  1 Lt
  • Ambalaj : 12 adet

AYRINTILI BİLGİ VE KULLANIM TALİMATLARI İÇİN 0545 420 02 57 İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

  • Çok sayıda enzim, amino asit, organik madde, organik karbon ve bileşenleri ve faydalı bakteriler içeren kompleks bir sıvı gübredir.
  • Ph Dengeler
  • 30-45 gün arası Erkencilik sağlar.
  • Tat ve Aroma oranını %100e kadar yükseltir.
  • 30 güne kadar Raf ömrünü uzatır.
  • Tuzlanmayı önler
  • Stresi önler.
  • Renk, tat ve aromada %100 artış sağlar.
  • Hastalıklara karşı yüzde yüz dayanıklılık sağlar.
  • %30 - 80 arası mahsul artışı sağlar.
  • Sürekli kullanımda toprağı ıslah eder ve zenginleştirir.

                                                   

UYGULAMA: 

TÜM MEYVELER
Elma, İncir, Kayısı, Şeftali, Kivi, Turuçgiller, Armut, Erik, Ayva, Ceviz, Zeytin, Çilek
1litre RENZO 30-40 ağaç için uygundur. Hasadı takip eden 60 gün içerisinde ağaç uykuya geçmeden önce 1 litre RENZO en az 200litre su ile topraktan ağacın taç izdüşümüne uygulanır. Çiçeklemeden önce önce 1 litre RENZO en az 200litre su ile topraktan ağacın taç izdüşümüne uygulanır. Meyve tutumundan sonra 1/2 litre RENZO en az 100litre su ile yapraktan püskürtülerek uygulanır.
Önemli Not:
1) Damlama ve yağmurlama sulama yapılan arazilerde RENZO uygulaması
sulamanın sonunda nemli toprağa yapılmalıdır.
2) Konvansiyonel tarım için npk+izelementlerin eksikliği giderilmelidir.
3) Fungusit herbisit ve insektisit zehirleri ile karışabilir ve beraber uygulanabili

 

SEBZECİLİK.
Domates, Salatalık, Patıcan, Biber vs.
Fide dikiminden itibaren can suyu ile birlikte RENZO uygulaması yapılması çok önemlidir. 1 litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak 1000m2 alana cansuyu
ile beraber kök bölgesinden uygulanır. Sezon sonuna kadar önerilen doz 1000m2 alan için aylık 1-2 litre RENZO uyglamasıdır. Daha iyi sonuç alınabilmesi için önerilen aylık dozun 7-10 günlük periyotlara eşit olarak bölünmesi önerilir.

 

KAVUN, KARPUZ, KABAK.
Fide ve tohum dikiminden itibaren 1 litre RENZO en az 200litre su ile 3000m2 alana toprak tavlı iken kök bölgesinden uygulanır. Kesinlikle kuru toprağa uygulama yapmayınız. Kol atım döneminden itibaren 1 litre RENZO en az 200 litre su ile karıştırılarak 3000m2 alana kök bölgesinden uygulanır. Meyve tutumundan itibaren 1 litre RENZO en az 200 litre su ile karıştırılarak 3000m2 alana yaprak bölgesinden uygulanır.

 

Brokoli, Karnıbahar, Ispanak, Lahana, Pırasa, Soğan, Marul.
Fide ve tohum dikiminden itibaren 1 litre RENZO en az 200litre su ile 3000m2 alana toprak tavlı iken kök bölgesinden uygulanır. Bitkide en az 4 yaprak oluştuktan sonra 1 litre RENZO en az 200 litre su ile karıştırılarak 3000m2 alana uygulanır 2.ci uygulamadan 20-30 gün sonra 3.uygulama aynı şekilde tatbik edilir.
Önemli Not:
1) Damlama ve yağmurlama sulama yapılan arazilerde RENZO uygulaması
sulamanın sonunda nemli toprağa yapılmalıdır.
2) Konvansiyonel tarım için npk+izelementlerin eksikliği giderilmelidir.
3) Fungusit herbisit ve insektisit zehirleri ile karışabilir ve beraber uygulanabili

 

MUZ PALMİYE HURMA.
Sezon başından itibaren yeni dikilmiş veya önceki yıllardan kalan ağaçlara düzenli olarak her ay 1 litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak kök bölgesine uygulanır. Hasat sonuna kadar aylık 1litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak düzenli olarak uygulanmalıdır. 1 yıllık RENZO uygulama dozu 7-8 litre olarak önerilir.

 

FİDE FİDANCILIK.
Tohum ıslama; 100cc. RENZO 50 litre su ile karıştırılır. Tohumları ıslama işlemi bittikten sonra kurutmaya alınır. Tohumlar dikildikten sonra RENZO verilebilmesi için toprağın veya ekin bölgesinin dezenfeksiyon işleminin bitmesi gerekmektedir. Aksi takdirde dezenfektan RENZO içeriğini bozabilir. 1 litre RENZO en az 500litre su ile karıştırılarak sulama suyu olarak kullanılabilir. Bu uygulamanın ortalama 7 gün ara ile tekrarlanması gerekir. Kalem Alma; çimlendirilecek kalemlerin 100cc RENZO + 50lt su ile karışımında çimlenmesi sağlanır.

 

PEYZAJ SÜS BİTKİLERİ.
Çiçekçilikte 1 litre RENZO 500litre su ile karıştırılarak ayda 1 kez topraktan uygulanır. Bu doz 7 veya 10 günlük periyotlara bölünür ise daha iyi sonuç alınır.

 

MISIR
Ekim dönemi ile birlikte 1 litre RENZO 3000m2 alana uygulanır. Toprak üzerine 3-4 yaprak olduğu dönemde yine 1 litre RENZO 3000m2 alana uygulanır. Yağmurlama sulama var ise mısırlar 1 metre olduğu dönemde yağmurlama sistemi yok ise tarlaya girebilecek sınırda yine 1 litre RENZO 3000m2 alana uygulanır.

 

AYÇİÇEĞİ
Ekimle beraber 200cc RENZO 1000m2 alana uygulanmalıdır. 1 litre RENZO en az 200 litre su ile karıştırılır. Bitki 8-10 yapraklı olduğu dönemde 200cc 1000m2 alana uygulanmalıdır. Tarlaya girelecek en son dönemde 200cc RENZO 1000m2 alana uygulanmalıdır.

 

KANOLA BAKLAGİLLER VE PAMUK
Ekimle beraber topraktan 300cc RENZO 1000m2 alana uygulanır. (1litre RENZO + 200 litre su) sapa kalkma döneminde (Baklagiller için 4-6 yapraktan sonra) 300cc RENZO 1000m2 alana uygulanmalıdır. Çiçeklenme döneminde önce tekrar, aynı uygulama 300cc RENZO 1000m2 alana uygulanmalıdır.

 

BAĞCILIK
Hasat sonunu takip eden 60 gün içerisinde 1 litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak 1000m2 alana topraktan bitkinin kök bölgesine uygulanır. Meyve
tutumundan önce 1litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak 1000m2 alana yine kök bölgesinden uygulanır. Meyve tutumundan sonra 1litre RENZO
en az 200litre su ile karıştırılarak 1000m2 alana yine kök bölgesinden uygulanır.

 

FINDIK
Fındığa kadife döneminden önce 1 litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak ortalama 40-50 civarında ocağın taç izdüşümüne denk gelicek şekilde topraktan uygulanır.Fındık içi taneleri mercimek büyüklüğüne eriştiğinde 1litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak fındığın dal gövde yaprak ve meyvelerine gelicek şekilde püskürtülür. 40-50 ocak fındık içi süt doldurmaya başladığında 1litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak fındığın dallarına gövdesine ve yapraklarına gelicek şekilde püskürtülür. Npk takviyesi mutlak surette uygulanmalıdır.

 

ÇAY
Hasat sonunu takip eden 60 gün içerisinde 1 litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak kök bölgesinden 3000m2 alana uygulanır. Sezon başlangıcından
itibaren yeni tomurcuklarla beraber 1 litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak kök-dal ve yapraklara gelicek şekilde 3000m2 alana püskürtülerek uygulanır. Her kesim sonrasında 1 litre RENZO en az 200litre su ile karıştırılarak kök-dal ve yapraklara gelicek şekilde 3000m2 alana püskürtülerek uygulanır.

 

 

İÇERİK
Enzimler : Alfa.amilas: 238U/ml- Kitinase 195U/ml- Lipas 198U/ml
Bakteriler : Rhizobiyum bacteria, Entrobacter, Bacillus tueregenesis
Amino Asitler : Aspartic Acid, Glutamic Acid, Asparagine, Surine,
Glutamiine, Histidine, Glycine, Theronie,Citrulline, Arginine, Alanine,
Tyrosine, Cystine, Valine, Methinonine, Norvaline,Tryptophan,
Phenylalanine, İsoleucine, Leucine, Lysine, Hydroxyproline,
Sarcosine ve Proline.
Organik Azot : 1.8
Ph : 6.7
Organik Madde : %33
Ambalaj : 1 Litre, 5 Litre, 20 Litre, 1000 Litre(BigBang) olarak üretilmektedir.
Ürün ömrü üretim tarihinden itibaren 3 yıldır.

 

AYNI GÜN KARGO İMKANI
ÜCRETSİZ İADE GARANTİSİ
256Bit GÜVENLİ ÖDEME
7/24 DESTEK HİZMETİ
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın 0 545 420 02 57